ZUPY
- PIECZARKOWA Z PULPECIKAMI
- ROSÓŁ KRÓLEWSKI Z MAKARONEM I KURCZAKIEM
- BOEUF STROONOFF
- FLACZKI PO WARSZAWSKU
- ROSÓŁ Z MAKRONEM
- POMIDOROWA Z PULPECIKAMI
- BARSZCZ CZERWONY
- ŻUREK Z JAJKIEM I KIEŁBASĄ
- ZUPA KREM Z BIAŁYCH WARZYW
DANIA GŁÓWNE
- KOTLET DE VOLAILLE
(pierś z kurczaka z serem i masłem)
- KOTLET DE VOLAILLE
(pierś z kurczaka ze szpinakiem i serem)
- KOTLET DE VOLAILLE
(pierś z kurczaka z pieczarkami I serem)
- AMBASADOR KIESZONKA
(schab nadziewany szynką, ogórkiem i serem)
- KIESZONKA Z SCHABU
(schab nadziewany:
pieczarkami i cebulką,
pieczarkami i serem,
z warzywami i serem,
serem i suszonymi pomidorami,
ala de volaille,
- ROLADKI ZE SCHABU
(mięso mielone z mieszanką warzywną, ser, szynka)
- ROLADKI Z SCHABU Z SZPINAKIEM
(schab nadziewany mięsem mielonym ze szpinakiem i cebulką)
- SCHAB PIECZONY
- KOTLET SCHABOWY NA SŁODKO
(schab zapiekany z ananasem i serem)
- KOTLET SCHABOWY
- FAWORKI Z PIERSI KURCZAKA
- KOTLET SCHABOWY Z PIERSI KURCZAKA
- KARKÓWKA PIECZONA
- KARKÓWKA W SOSIE WŁASNYM
- ZRAZY WIEPRZOWE
(schab zawijany z mięsem mielonym i pieczarkami)
- PULPETY W SOSIE WŁASNYM
- KLOPS Z MIĘSA WIEPRZOWEGO
(nadziewany pieczarkami i serem)
- UDKA Z KURCZAKA PIECZONE
- UDKA Z KURCZAKA FASZEROWANE
(nadziewane mięsem mielonym z pieczarkami lub warzywami)
- SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA FASZEROWANE
(nadziewane mięsem mielonym z pieczarkami)
- SZASZŁYK
- PIECZARKA FASZEROWANA
(nadziewana mięsem wieprzowym)
- BIGOS
- KOŁDUNY
- PASZTECIKI
- KROKIETY
- STÓŁ WYJAZDOWY NA WESELE
(golonka pieczona, kołduny, bigos, kiełbasa pieczona, babka, kiszka ziemniaczana, surówka z kiszonej kapusty)
SAŁATKI
- GRECKA
(sałata lodowa, pomidor, ogórek, papryka, oliwki, ser feta, sos)
- HAWAJSKA
(pierś z kurczaka, ananas, seler naciowy, kukurydza, jajko)
- JARZYNOWA
(jajko, marchew, ogórek, jabłko, groszek, kukurydza)
- PIECZARKOWA
(pieczarka, groszek, por, jajko)
- Z PORA
por, jabłko
- KRABOWA
(paluszki krabowe, białko jajka, seler naciowy, papryka, kapusta pekińska)
- Z TUŃCZYKA
(tuńczyk, ogórek, cebula, papryka)
- GYROS
(pierś z kurczaka, kapusta pekińska ,ogórek konserwowy,cebula czerwona, kukurydza)
- BROKUŁOWA
(brokuł, wędzone udko z kurczaka, cebula czerwona)
SURÓWKI
- WIOSENNA
(kapusta pekińska, marchew, por, ogórek, cebula czerwona, pomidor)
- Z CZERWONEJ KAPUSTY
- Z MARCHWI
- Z BIAŁEJ KAPUSTY (biała kapusta, marchew)
- DUSZONA MARCHEWKA Z GROSZKIEM
- BURACZKI
DANIA ZIMNE W GALARECIE:
- SCHAB ZE ŚLIWKĄ LUB MORELĄ
- SCHAB PO WARSZAWSKU
- GALANTYNA Z KURCZAKA
- SZCZUPAK FASZEROWANY
- SZYNKA Z RODZYNKAMI I CHRZANEM
- JAJKA FASZEROWANE
- TORTILLE I NAGETSY
- RYBA PO GRECKU
- RYBA PO JAPOŃSKU
- ŚLEDZIE PO POLSKU
- ROLMOPSY ŚLEDZIOWE
- ŚLEDZIE W ŚMIETANIE
- ŚLEDZIE NA SŁODKO
- ROLADA SZPINAKOWA Z ŁOSOSIEM
- TATAR
- UDKA Z KURCZAKA WĘDZONE
- ŁOSOŚ WĘDZONY
- WĘDLINY
(szynka, polędwica, baleron, pastrami, rolada, kiełbasa szynkowa, kabanosy)
DODATKI
- ZIEMNIAKI Z WODY
- KLUSKI ŚLĄSKIE
- KOPYTKA
- MAKARON
- RYŻ
- KASZA
- FRYTKI
- KALAFIOR Z WODY
- BROKUŁY Z WODY