ZUPY

  • PIECZARKOWA Z PULPECIKAMI
  • ROSÓŁ KRÓLEWSKI Z MAKARONEM I KURCZAKIEM
  • BOEUF STROONOFF
  • FLACZKI PO WARSZAWSKU
  • ROSÓŁ Z MAKRONEM
  • POMIDOROWA Z PULPECIKAMI
  • BARSZCZ CZERWONY
  • ŻUREK Z JAJKIEM I KIEŁBASĄ
  • ZUPA KREM Z BIAŁYCH WARZYW

DANIA GŁÓWNE

  • KOTLET DE VOLAILLE
    (pierś z kurczaka z serem i masłem)
  • KOTLET DE VOLAILLE
    (pierś z kurczaka ze szpinakiem i serem)
  • KOTLET DE VOLAILLE
    (pierś z kurczaka z pieczarkami I serem)
  • AMBASADOR KIESZONKA
    (schab nadziewany szynką, ogórkiem i serem)
  • KIESZONKA Z SCHABU
    (schab nadziewany:
    pieczarkami i cebulką,
    pieczarkami i serem,
    z warzywami i serem,
    serem i suszonymi pomidorami,
    ala de volaille,
  • ROLADKI ZE SCHABU
    (mięso mielone z mieszanką warzywną, ser, szynka)
  • ROLADKI Z SCHABU Z SZPINAKIEM
    (schab nadziewany mięsem mielonym ze szpinakiem i cebulką)
  • SCHAB PIECZONY
  • KOTLET SCHABOWY NA SŁODKO
    (schab zapiekany z ananasem i serem)
  • KOTLET SCHABOWY
  • FAWORKI Z PIERSI KURCZAKA
  • KOTLET SCHABOWY Z PIERSI KURCZAKA
  • KARKÓWKA PIECZONA
  • KARKÓWKA W SOSIE WŁASNYM
  • ZRAZY WIEPRZOWE
    (schab zawijany z mięsem mielonym i pieczarkami)
  • PULPETY W SOSIE WŁASNYM
  • KLOPS Z MIĘSA WIEPRZOWEGO
    (nadziewany pieczarkami i serem)
  • UDKA Z KURCZAKA PIECZONE
  • UDKA Z KURCZAKA FASZEROWANE
    (nadziewane mięsem mielonym z pieczarkami lub warzywami)
  • SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA FASZEROWANE
    (nadziewane mięsem mielonym z pieczarkami)
  • SZASZŁYK
  • PIECZARKA FASZEROWANA
    (nadziewana mięsem wieprzowym)
  • BIGOS
  • KOŁDUNY
  • PASZTECIKI
  • KROKIETY
  • STÓŁ WYJAZDOWY NA WESELE
    (golonka pieczona, kołduny, bigos, kiełbasa pieczona, babka, kiszka ziemniaczana, surówka z kiszonej kapusty)

SAŁATKI

  • GRECKA
    (sałata lodowa, pomidor, ogórek, papryka, oliwki, ser feta, sos)
  • HAWAJSKA
    (pierś z kurczaka, ananas, seler naciowy, kukurydza, jajko)
  • JARZYNOWA
    (jajko, marchew, ogórek, jabłko, groszek, kukurydza)
  • PIECZARKOWA
    (pieczarka, groszek, por, jajko)
  • Z PORA
    por, jabłko
  • KRABOWA
    (paluszki krabowe, białko jajka, seler naciowy, papryka, kapusta pekińska)
  • Z TUŃCZYKA
    (tuńczyk, ogórek, cebula, papryka)
  • GYROS
    (pierś z kurczaka, kapusta pekińska ,ogórek konserwowy,cebula czerwona, kukurydza)
  • BROKUŁOWA
    (brokuł, wędzone udko z kurczaka, cebula czerwona)

SURÓWKI

  • WIOSENNA
    (kapusta pekińska, marchew, por, ogórek, cebula czerwona, pomidor)
  • Z CZERWONEJ KAPUSTY
  • Z MARCHWI
  • Z BIAŁEJ KAPUSTY (biała kapusta, marchew)
  • DUSZONA MARCHEWKA Z GROSZKIEM
  • BURACZKI

DANIA ZIMNE W GALARECIE:

  • SCHAB ZE ŚLIWKĄ LUB MORELĄ
  • SCHAB PO WARSZAWSKU
  • GALANTYNA Z KURCZAKA
  • SZCZUPAK FASZEROWANY
  • SZYNKA Z RODZYNKAMI I CHRZANEM
  • JAJKA FASZEROWANE
  • TORTILLE I NAGETSY
  • RYBA PO GRECKU
  • RYBA PO JAPOŃSKU
  • ŚLEDZIE PO POLSKU
  • ROLMOPSY ŚLEDZIOWE
  • ŚLEDZIE W ŚMIETANIE
  • ŚLEDZIE NA SŁODKO
  • ROLADA SZPINAKOWA Z ŁOSOSIEM
  • TATAR
  • UDKA Z KURCZAKA WĘDZONE
  • ŁOSOŚ WĘDZONY
  • WĘDLINY
    (szynka, polędwica, baleron, pastrami, rolada, kiełbasa szynkowa, kabanosy)

DODATKI

  • ZIEMNIAKI Z WODY
  • KLUSKI ŚLĄSKIE
  • KOPYTKA
  • MAKARON
  • RYŻ
  • KASZA
  • FRYTKI
  • KALAFIOR Z WODY
  • BROKUŁY Z WODY